vakgarage_29.jpg

Personeel 

Henk - 1e monteur

Henk.png

Henk (ook wel Henk de tank) is sinds 2010 in dienst. Henk is de eerste monteur die Michiel ooit heeft aangenomen. Henk is van alle markten thuis, kent de werkplaats als zijn broekzak en last alle auto’s weer keurig aan elkaar.

Michiel - Eigenaar

Michiel.png

Michiel, de eigenaar van de Pitstop, begon in 1998 voor zichzelf in een klein pand en sinds 4 jaar zit hij met het hele bedrijf aan de Steenbokstraat en zijn wij ook een Vakgarage geworden. Michiel staat in Apeldoorn en omgeving bekend als de LPG-specialist. Sinds kort heeft hij er een nieuw specialisme bij: automaatbakken spoelen. Je zult michiel meestal in de werkplaats vinden maar hij bevindt zich ook regelmatig op kantoor om het èèn en ander te regelen.

Benno - 1e monteur

Benno.png 

Benno is sinds maart 2018 bij ons in dienst. Vroeger is hij nog opgeleid als stagiair door onze eigen Henk. Benno is een eerste monteur met APK-papieren en een echte allround monteur. Voor een geintje moet je ook zeker bij Benno wezen.

René - 1e monteur

Rene.png

Rene is sinds 2018 bij ons in dienst en is buiten 1e monteur en APK-keurmeester ook nog eens onze airco specialist. Zelfs voor bandjes draait hij zijn hand niet om.