vakgarage_29.jpg

Personeel 

Elise - Werkplaats manager

Elise.png

Elise is sinds 4 jaar bij ons in dienst. Alles begon als een stageplek voor haar monteurs diploma. Nadat deze behaald was is ze gebleven en regelt nu samen met Michiel alles in en rond om de garage om te zorgen dat alle onderdelen er zijn, de jongens hun werk kunnen doen en alle klanten op hun wenken bediend worden. Verder zul je haar altijd aan de telefoon krijgen en verzorgt ze de facturatie en administratief werk.

Ronny - Professioneel glaszetter

Ronny.png

Ronny is al sinds 2009 bij ons in dienst. Je zult Ronny niet vaak in de werkplaats tegenkomen. Hij is eigenlijk altijd op pad met zijn Autoglaz bus. Ronny verzorgd al ons glas werk van een voorruit vervangen of sterretje tot het inlijmen van een cabrioraam, ook is hij een ster in het opsporen van lekkages.

Henk - 1e monteur

Henk.png

Henk (ook wel Henk de tank) is sinds 2010 in dienst. Henk is de eerste monteur die Michiel ooit heeft aangenomen. Henk is van alle markten thuis, kent de werkplaats als zijn broekzak en last alle auto’s weer keurig aan elkaar.

Sandra - Boekhoudster

SANDRA.JPG

Sandra doet al sinds 2010 de boekhouding van de Pitstop. Ze is 1 à 2 middagen hier te vinden om te zorgen dat ook alle administratie van de pitstop perfect in orde is. 

Michiel - Eigenaar

Michiel.png

Michiel, de eigenaar van de Pitstop, begon in 1998 voor zichzelf in een klein pand en sinds 4 jaar zit hij met het hele bedrijf aan de Steenbokstraat en zijn wij ook een Vakgarage geworden. Michiel staat in Apeldoorn en omgeving bekend als de LPG-specialist. Sinds kort heeft hij er een nieuw specialisme bij: automaatbakken spoelen. Je zult michiel meestal in de werkplaats vinden maar hij bevindt zich ook regelmatig op kantoor om het èèn en ander te regelen.

Benno - 1e monteur

Benno.png 

Benno is sinds maart 2018 bij ons in dienst. Vroeger is hij nog opgeleid als stagiair door onze eigen Henk. Benno is een eerste monteur met APK-papieren en een echte allround monteur. Voor een geintje moet je ook zeker bij Benno wezen.

René - 1e monteur

Rene.png

Rene is sinds 2018 bij ons in dienst en is buiten 1e monteur en APK-keurmeester ook nog eens onze airco specialist. Zelfs voor bandjes draait hij zijn hand niet om.