Kleine beurt in Apeldoorn

Bij Vakgarage de Pitstop wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage de Pitstop niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage de Pitstop voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Apeldoorn altijd langs Vakgarage de Pitstop om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Apeldoorn? Kom dan langs Steenbokstraat 9 in Apeldoorn (Gelderland). Of neem contact op via mail info@vakgaragedepitstop.nl of bel naar 055-3122000.

Contactgegevens

Vakgarage de Pitstop
Steenbokstraat 9
7324 AZ Apeldoorn

tel.: 055-3122000
mail: info@vakgaragedepitstop.nl